پژوهشگران دریافتند که دانههای آفتابگردان بالاترین پروتئین و چربی را دارند، درحالیکه دانههای کدو بالاترین محتوای رطوبت و پتاسیم را دارند – و دانههای هندوانه بیشتر سطح کلسیم را.
ویتامین A یا رتینول نام گروهی از ویتامینهای محلول در چربی است که از ترکیباتی به نام رتینوئیدها ساخته میشود.
ید به غده تیروئید برای ساخت هورمونهایی کمک میکند که در کنترل رشد، پشتیبانی از متابولیسم و ترمیم سلولهای آسیبدیده موثرند و کمبود آن میتواند پیامدهای ناگواری برای سلامت ما داشته باشد.
غلظت خون میتواند موجب لخته شدن خون و توقف جریان خون شود، این روند آسیبهای جدی سلامتی مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد اما رقیق شدن خون میتواند از این اتفاق جلوگیری کند.
شیر مادر که اغلب به عنوان «طلای مایع» برای تغذیه نوزادان شناخته میشود، اجزای شگفتانگیزی برای کمک به رشد و تکامل نوزادان دارد.
این مواد غذایی علاوه بر اینکه حاوی پروبیتیک بالایی هستند دارای فیبر بالایی هم هستند که برای سلامت روده بسیار مفید است.
محققان گزارش می دهند که وجود اسیدهای چرب اُمگا ۳ بیشتر در رژیم غذایی ممکن است از کاهش شنوایی ناشی از افزایش سن جلوگیری کند.
تحقیقات جدید نشان می دهد که میزان ویتامین D خون ممکن است بر کاهش شدت بیماری پسوریازیس تأثیر بگذارد.
بهطورحتم، خوراکی ها، جایگزین یک کرم ضد آفتاب با SPF کافی نخواهند شد، اما میتوانند محافظت بیشتری از پوست ما در برابر آفتاب داشته باشند، اگر آنها را بهطورمنظم مصرف کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: برخی مواد غذایی میتوانند باعث تغییر میزان اثر وارفارین در بدن بیمار شود.