۷ دانه‌ خوراکی با ارزش غذایی بالا که بهتر است روزانه مصرف کنید

۷ دانه‌ خوراکی با ارزش غذایی بالا که بهتر است روزانه مصرف کنید

پژوهشگران دریافتند که دانه‌های آفتابگردان بالاترین پروتئین و چربی را دارند، درحالی‌که دانه‌های کدو بالاترین محتوای رطوبت و پتاسیم را دارند – و دانه‌های هندوانه بیشتر سطح کلسیم را.
مواد غذایی حاوی ویتامین A را بشناسید

مواد غذایی حاوی ویتامین A را بشناسید

ویتامین A یا رتینول نام گروهی از ویتامین‌های محلول در چربی است که از ترکیباتی به نام رتینوئیدها ساخته می‌شود.
کمبود ید از علایم تا دردسرها برای سلامتی

کمبود ید از علایم تا دردسرها برای سلامتی

ید به غده تیروئید برای ساخت هورمون‌هایی کمک می‌کند که در کنترل رشد، پشتیبانی از متابولیسم و ترمیم سلول‌های آسیب‌دیده موثرند و کمبود آن می‌تواند پیامدهای ناگواری برای سلامت ما داشته باشد.
۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

غلظت خون می‌تواند موجب لخته شدن خون و توقف جریان خون شود، این روند آسیب‌های جدی سلامتی مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد اما رقیق شدن خون می‌تواند از این اتفاق جلوگیری کند.
شیر مادر؛ گنجینه پنهان رشد مغزی

شیر مادر؛ گنجینه پنهان رشد مغزی

شیر مادر که اغلب به عنوان «طلای مایع» برای تغذیه نوزادان شناخته می‌شود، اجزای شگفت‌انگیزی برای کمک به رشد و تکامل نوزادان دارد.
سیر و پیاز بهترین منبعِ پرو بیوتیک ها

سیر و پیاز بهترین منبعِ پرو بیوتیک ها

این مواد غذایی علاوه بر اینکه حاوی پروبیتیک بالایی هستند دارای فیبر بالایی هم هستند که برای سلامت روده بسیار مفید است.
اُمگا ۳ در حفظ قوه شنوایی موثر است

اُمگا ۳ در حفظ قوه شنوایی موثر است

محققان گزارش می دهند که وجود اسیدهای چرب اُمگا ۳ بیشتر در رژیم غذایی ممکن است از کاهش شنوایی ناشی از افزایش سن جلوگیری کند.
ویتامین D در کاهش درد ناشی از پسوریازیس موثر است

ویتامین D در کاهش درد ناشی از پسوریازیس موثر است

تحقیقات جدید نشان می دهد که میزان ویتامین D خون ممکن است بر کاهش شدت بیماری پسوریازیس تأثیر بگذارد.
خوراکی‌ هایی برای محافظت از پوست در برابر اشعه آفتاب

خوراکی‌ هایی برای محافظت از پوست در برابر اشعه آفتاب

به‌طورحتم، خوراکی‌ ها، جایگزین یک کرم ضد آفتاب با SPF کافی نخواهند شد، اما می‌توانند محافظت بیشتری از پوست ما در برابر آفتاب داشته باشند، اگر آن‌ها را به‌طورمنظم مصرف کنیم.
مصرف کنندگان وارفارین مراقب تغذیه خود باشند

مصرف کنندگان وارفارین مراقب تغذیه خود باشند

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: برخی مواد غذایی می‌توانند باعث تغییر میزان اثر وارفارین در بدن بیمار شود.
۴