بهطورحتم، خوراکی ها، جایگزین یک کرم ضد آفتاب با SPF کافی نخواهند شد، اما میتوانند محافظت بیشتری از پوست ما در برابر آفتاب داشته باشند، اگر آنها را بهطورمنظم مصرف کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: برخی مواد غذایی میتوانند باعث تغییر میزان اثر وارفارین در بدن بیمار شود.
هندوانه و خربزه ، از جمله میوه های فصل تابستان هستند که خوردن آنها را نباید از دست داد.
اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی، منابع گیاهی و مکمل های امگا 3 ممکن است از کاهش عملکرد ریه در افراد سالم جلوگیری کند.
به دنبال تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه و در راستای ارتقای سلامت و بهبود تغذیه مردم، اولین جلسه کمیته فنی رصد وضعیت غنی سازی برنامه ملی آرد و نان با آهن، اسید فولیک و ویتامین D، برگزار شد.
شاید همیشه فکر کنید که پرتقال بالاترین ویتامین C را دربین خوردنیها دارد؛ اما جالب است بدانید که گیاهی وجود دارد که ۳ برابر پرتقال، ویتامین C دارد.
فیبر علاوه بر حفظ وزن، میتواند در مهار قند خون، کنترل بیماریهای قلبی، برخی سرطانها و ... کمک کند؛ پس مهم است منابع فیبر را در برنامه غذاییمان بگنجانیم
دمای بدن با قرار گرفتن در معرض گرما بالاتر میرود و این اتفاق معمولاً زمانی رخ میدهد که بدن به میزان کافی قادر به خنک کردن خود و حفظ دما در محدوده نرمال (۳۶٫۵ تا ۳۷٫۵ درجه سانتیگراد) نیست. هرچند بدن به طور طبیعی راهکاری برای این مشکل دارد و آن هم تعریق است، اما در برخی موارد عرق کردن کافی نیست و باید به طور جدی به فکر این معضل بود.
محققان پی بردند؛
یک مطالعه جدید نشان می دهد که خوردن ماهی یا مکمل های حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ از سلامت ریه حفاظت می کند.
اسلامیان از اهمیت مصرف صبحانه در رژیم غذایی کودکان و به خصوص در دانش آموزان، تاکید کرد: بهترین نان در وعده صبحانه نان سبوس دار است.