اسلامیان از اهمیت مصرف صبحانه در رژیم غذایی کودکان و به خصوص در دانش آموزان، تاکید کرد: بهترین نان در وعده صبحانه نان سبوس دار است.
مشاور صنایع غذایی سحر مطرح کرد؛
آقای خیری، مشاور صنایع غذایی سحر در گفتگو با خطوط گفت: سلامت مشتریان از رضایتشان. برای ما بسیار مهمتر و باارزشتر است.
یک متخصص علوم تغذیه، با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، درباره مصرف خوراکی های متناسب با این فصل از سال، توضیحاتی داد.
مطالعات نشان میدهد؛
به گفته محققان، مصرف بیش از حد گوشت قرمز و قند با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
رئیس سازمان غذا و دارو:
رئیس سازمان غذا و دارو، با تاکید بر این موضوع که زمینهای کشاورزی باید شناسنامه دار شوند، تصریح کرد: برچسبگذاری محصولات تراریخته هم در حال انجام است.
خوردن پیتزا را همه دوست دارند، حتی متخصص تغذیه هم شاید پیتزا بخورد؛ اما خیلی کم، چون می داند این غذای آماده چگونه تهیه می شود.
با خوردن میوههایی مانند گلابی و سبزیهایی همچون نخود سبز، بدنتان را هیدراته نگه دارید.
مطالعات نشان میدهد؛
یک مطالعه جدید نشان می دهد که احتمالاً با افزایش سن بخشی از حافظه و توانایی های فکری از بین می روند، اما مواد مغذی به نام فلاوانول ها ممکن است به جلوگیری از این زوال کمک کند.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: بطریهای آب معدنی در صورتیکه در معرض نور مستقیم آفتاب قرار بگیرد، به سلامت مصرف کننده آسیب میرساند.
شیر و محصولات لبنی، بهترین تأمین کننده ویتامین ها و پروتئین های مورد نیاز بدن هستند که اگر حذف شوند؛ با عوارض ناگواری همراه خواهند بود.