به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، متخصص طب سنتی گفت: در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کارها پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل انواع آشها، خورشهای پُر سبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنیهایی مثل شربت سکنجبین مصرف شود.
متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «در فصل بهار چه مواد غذایی باید بیشتر مصرف کنیم؟»، بیان کرد: هنگام گرم شدن هوا از منظر طب ایرانی مواد داخلی در بدن جریان پیدا میکنند و فرد احساس سنگینی کلی و کسالت در بدن دارد؛ به خصوص افرادی که در فصل سرما پرخوری دارند و ورزش نمیکنند.
این متخصص طب ایرانی یادآور شد: هدف این است که خوردن مواد غذایی غلیظ و پرکالری در این فصل کاهش یابد و فیبرها و سبزیجات بیشتر مصرف شود تا بدن فرصتی برای استراحت پیدا کند و بتواند خود را بازسازی کند.
شیربیگی با تأکید بر اینکه در فصل بهار باید غذاهای سبک بیشتر مصرف شود، ابراز کرد: یکی از بهترین میان وعدهها مصرف کاهو با سکنجبین است که طبق رسوم ایرانی در روز سیزدهم نوروز میل میشود؛ در حالی که به نظر میرسد این میان وعده نیکو را باید از همان ابتدای بهار مصرف کرد./ همشهری آنلاین