در نامه سرگشاده به دستیار رئیس جمهور مطرح شد؛
"حقوق مادی و معنوی زنان" یکی از محورهای تعیین شده توسط مقام محترم ریاست جمهور برای دستیار خود به عنون یک "ماموریت" تعیین شده است. این فرصت مغتنم است جهت شکل گرفتن مسیر و تشکیل و تقویت ساختارهایی مانا برای تحقق این ماموریت.
فعال حوزه زنان در گفتگو با خطوط:
فعال حوزه زنان گفت: یکی از علتهای کاهش ازدواج وجود قوانین تبعیض آمیز در حوزه خانواده است که پاسخگوی شرایط خاص زنانه امروز نیست. متاسفانه این قوانین باعث شده است میزان ثبت ازدواج کاهش چشمگیری پیدا کند. البته سختگیری بسیاری از خانوادهها به دلیل دارا بودن فرهنگ سنتی خود و پایبند بودن به آن در کاهش این امر نقش دارد.
ولی مراد در گفتگو با خطوط:
مدرس دوره و کارگاه مطالعاتی امور زنان و خانواده گفت: زمانی که با انقلاب اسلامی زنی میآید همه ارکان نظام را با انتخابات تعیین میکند یعنی رای زن نقش دارد. مسئله داخل خانواده را زن و شوهر باید با هم حل کنند چرا باید قانون پایش را وسط بگذارد و زن را در تنگنا قرار دهد؟ این قوانین باید اصلاح شود.
یک فعال حقوق زنان در گفتگو با خطوط:
مدرس دوره و کارگاه مطالعاتی امور زنان و خانواده گفت: نظام و حاکمیت در حوزه زنان و خانواده وضعیت بسامانی ندارد. همه فقط حرف میزنند. این حرفا باید انسجام و ساماندهی شود. ما سازماندهی نداریم به همین دلیل واحدهای موجود در حوزه زنان واحدهای از هم جدا هستند. موضوع زنان در جامعه مثل بدنی است که مغز ندارد یا بدنی که مغز دارد اما رابطه مغز با دست و پا و بقیه اعضای بدن قطع است هر کدام برای خود کاری را انجام میدهند که تازه آن کار هم تاثیری در بهبود وضعیت ندارد.
خزعلی در بازدید از شیر خوارگاه آمنه مطرح کرد؛
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: آمار نشان میدهد که چقدر جامعه ما فهیم و بالنده است و ارزشها در آن قوی است و باید برای ماندگاری این روحیه در جامعه تلاش کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور:
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهوری گفت: امسال به صورت وسیعتری تحت پوشش قرار گرفتن زوجین دهه شصتی از نظر بیمه اجتماعی و تسهیلات به شکل کالابرگ جهیزیه، وام اشتغال و «وام ویژه ازدواج» به جز وام ازدواج را برای دهه شصتیها داشتیم.
خزعلی مطرح کرد؛
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: در مساله اعتیاد بانوان به مواد مخدر، پیشگیری بر درمان اولویت دارد لذا موضوع آموزش در این خصوص بسیار ضروری است.
رئیس انجمن آسیبشناسی اجتماعی ایران در گفتگو با خطوط:
رئیس انجمن آسیبشناسی اجتماعی ایران گفت: وقتی جوانان جامعه با این حجم از مشکلات روبهرو میشوند، دچار برخی آسیبها از جمله مصرف مواد مخدر، افت تحصیلی یا ترک تحصیل، سرقت، نزاعهای خیابانی و همچنین درگیر روابط نامشروع و ناسالم میشوند. بسیاری از جوانان ما درگیر تتو میشوند. این افراد اعضای بدنشان را با تتو نقشنگاری کرده و خودشان را از جامعه جدا کردهاند. این بحران هویتی در این جا اتفاق میافتد.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی از راهاندازی سایت «صدای چندقلوها» خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۹ هزار و ۵۳۰ خانوار از حمایتهای مستمر بهزیستی بهرهمند میشوند.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی از رشد ۲۰۰ درصدی صدور مجوزهای مشاغل خانگی در سال گذشته خبرداد.