نایب رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خطوط:
قمی، نایب رئیس انجمن تغذیه ایران گفت: صنعت غذایی ما نسبت به دنیا عقب نیست چرا که در این صنعت اوضاع خوب است، اما متاسفانه برخی از مشکلات هم به دلیل تحریمها وجود دارد و نمیتوانیم بگوییم که آنها تاثیرگذار نیستند.
با استفاده از مواد غذایی سالم و متنوع و توجه به نیازهای تغذیه ای دانش آموزان، می توان به بهبود سلامت جسمی و روحی و تقویت حافظه و افزایش یادگیری آن ها کمک کرد.
مظهری در گفتگو با خطوط مطرح کرد:
مظهری، رئیس سابق انجمن تغذیه ایران گفت: شیر مادر به قدری برای سلامتی جسم و گسترش فکر و اندیشه نوزاد اهمیت دارد که حتی تکنولوژی پیشرفته جهانی تولید کننده شیرهای خشک نتوانسته یک هزارم ارزش شیر مادران را به تضعیف بکشاند.
فصل تابستان افراد با مزاج گرم و خشک، بیشتر در معرض آسیب هستند. بنابراین در این فصل باید از تمام خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برند و باعث خشکی میشوند، تا حد امکان پرهیز کرد.
حضور موثر قوه قضاییه برای رسیدگی به این نوع تخلفات و شناسایی متخلفان در کنار عزم دولت برای برکناری آنها در جهت ایجاد سازوکارهای تسهیل شده برای عدم ایجاد شرایط مشابه در گمرکها امری جدی است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت تامین نان از «آرد کامل» تغذیه نامناسب را از علل اصلی سیر صعودی بیماریهای غیرواگیر خواند و برنامههای این وزارتخانه برای سبوسدار کردن غلات بویژه نان را تشریح کرد.
کارشناس علوم تغذیه:
کارشناس علوم تغذیه با اشاره به آثار مرگبار ناشی از سوءتغذیه کودکان در غزه گفت: رژیم صهیونیستی مقاومت غزه را ناشی از روحیه شجاعانه مردم آن میداند و با تحمیل عمدی قحطی و سوءتغذیه جسم و روان نسلهای آینده را نشانه گرفته است.
همزمان با آغاز تعطیلات نوروز موج سفرهای نوروزی نیز آغاز شده اما یکی از شایعترین مشکلات در طول سفرها، بروز انواع مسمومیتهاست که با رعایت برخی نکات ساده، به راحتی قابل پیشگیری است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به ارائه توصیههایی برای مصرف شیرینی و آجیل در ایام تعطیلات نوروزی پرداخت.
در ایام ماه مبارک رمضان؛
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نکات تغذیه ای در مورد روزه داری مبتلایان به چربی خون را تشریح کرد.