سلامت - تغذیه
ویژگی‌های نان سالم از دیدگاه طب ایرانی

ویژگی‌های نان سالم از دیدگاه طب ایرانی

عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: از دیدگاه طب سنتی ایران، نان سالم باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد تا به حفظ تندرستی کمک کند.
توصیه‌های تغذیه‌ای پس از ماه رمضان/ از لزوم مصرف غذاهای سبک تا جبران کمبود آب بدن

توصیه‌های تغذیه‌ای پس از ماه رمضان/ از لزوم مصرف غذاهای سبک تا جبران کمبود آب بدن

عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در روزهای ابتدایی پس از ماه رمضان، وعده‌های غذایی باید کوچک و متعدد باشند تا دستگاه گوارش که به حجم کم‌غذا عادت کرده است، دچار مشکل نشود، افزایش ناگهانی حجم غذا می‌تواند باعث ریفلاکس معده، نفخ و سایر مشکلات گوارشی شود.
افزایش خطر مسمومیت غذایی در سفرهای نوروزی/ علائمی که نیاز به درمان فوری دارند

افزایش خطر مسمومیت غذایی در سفرهای نوروزی/ علائمی که نیاز به درمان فوری دارند

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به افزایش سفرها در ایام عید و تعطیلات، بر لزوم توجه به مسائل ایمنی و بهداشتی در خصوص مسمومیت‌ها تاکید کرد و نسبت به خطرات استفاده از بخاری‌ها و نیز گزش جانوران در این ایام هشدار داد.
تغذیه مناسب در بهار/ کاهش درهم‌خوری و پرهیز از مصرف غذاهای پیچیده

تغذیه مناسب در بهار/ کاهش درهم‌خوری و پرهیز از مصرف غذاهای پیچیده

دکتر عباسیان، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل بهار گفت: با گرم‌تر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، ممکن است دچار مشکلاتی مانند جوش‌های پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند.
باید و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تشریح کرد:

باید و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به باید و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: افراد در دید و بازدیدها باید سعی کنند از شیرینی‌های کوچک استفاده و بیشتر میوه مصرف کنند.
سازمان غذا و دارو ابتدا به حوزه غذا برای پیشگیری ورود کند سپس وارد مرحله دارو در حوزه درمان شود
نایب رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خطوط:

سازمان غذا و دارو ابتدا به حوزه غذا برای پیشگیری ورود کند سپس وارد مرحله دارو در حوزه درمان شود

قمی، نایب رئیس انجمن تغذیه ایران گفت: صنعت غذایی ما نسبت به دنیا عقب نیست چرا که در این صنعت اوضاع خوب است، اما متاسفانه برخی از مشکلات هم به دلیل تحریم‌ها وجود دارد و نمی‌توانیم بگوییم که آنها تاثیرگذار نیستند.
نکاتی مهم در خصوص تغذیه دانش آموزان

نکاتی مهم در خصوص تغذیه دانش آموزان

با استفاده از مواد غذایی سالم و متنوع و توجه به نیازهای تغذیه ای دانش آموزان، می توان به بهبود سلامت جسمی و روحی و تقویت حافظه و افزایش یادگیری آن ها کمک کرد.
تأثیر شیر مادر بر آلرژی‌های فصلی، غذایی و رشد عاطفی و فکری فرزندان
مظهری در گفتگو با خطوط مطرح کرد:

تأثیر شیر مادر بر آلرژی‌های فصلی، غذایی و رشد عاطفی و فکری فرزندان

مظهری، رئیس سابق انجمن تغذیه ایران گفت: شیر مادر به قدری برای سلامتی جسم و گسترش فکر و اندیشه نوزاد اهمیت دارد که حتی تکنولوژی پیشرفته جهانی تولید کننده شیر‌های خشک نتوانسته یک هزارم ارزش شیر مادران را به تضعیف بکشاند.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای تابستان

توصیه‌های تغذیه‌ای برای تابستان

فصل تابستان افراد با مزاج گرم و خشک، بیشتر در معرض آسیب هستند. بنابراین در این فصل باید از تمام خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برند و باعث خشکی میشوند، تا حد امکان پرهیز کرد.
امری که سلامت را در معرض خطر قرار می‌دهد!

امری که سلامت را در معرض خطر قرار می‌دهد!

حضور موثر قوه قضاییه برای رسیدگی به این نوع تخلفات و شناسایی متخلفان در کنار عزم دولت برای برکناری آن‌ها در جهت ایجاد سازوکار‌های تسهیل شده برای عدم ایجاد شرایط مشابه در گمرک‌ها امری جدی است.
آخرین اخبار