وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مادامی که تقاضا برای استفاده از ظرفیت فیبرنوری در کشور وجود داشته باشد، درخواستهای مردم به دلیل کمبود منابع و یا سرمایهگذاری متوقف نخواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات:
رئیس سازمان فناوری اطلاعات بر اهمیت سرمایهگذاری در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی تأکید کرد.
حامد رفیعی در نشست «بررسی راهکار تأمین مالی جمعی برای زیستبوم فناوری و نوآوری» از آمادگی معاونت علمی برای استفاده از راهکارهای نوآورانه تأمین مالی خبر داد.
بررسی ها نشان می دهد نانوپوشش با ۴۱ درصد، نانوکامپوزیت با ۲۷ درصد و نانوکاتالیست با ۱۲ درصد به ترتیب بیشترین سهم را در بازار محصولات نانو ایران دارند.
افشین مطرح کرد:
معاون علمی رئیس جمهور از ایجاد زیرساخت محاسباتی قوی برای توسعه هوش مصنوعی خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۳ بخش قابل توجهی از منابع خود را به خرید واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) اختصاص دادیم.
رییس سازمان فضایی با اشاره به اینکه امسال ماهواره های سیمرغ، سیمرغ بهینه، ماهواره بر ذوالجناح و ماهواره بر قائم ۱۰۰ پرتاب میشوند؛ گفت: کپسول زیستی حمل انسان به فضا در دست ساخت است.
بنیاد ملی علم ایران (INSF) به منظور حمایتهای خود از پژوهشگران و اعضای هیئتعلمی کشور، مبالغ حمایتی برای سال ۱۴۰۴ را به طور قابل توجهی افزایش داد.
در تابستان 1404؛
بنیاد ملی علم ایران دهمین دوره برنامه سرآمدان علمی ایران را با هدف تقدیر از اعضای هیئتعلمی و دانشمندانی که در انتشار نتایج پژوهشهای فاخر علمی در نشریات معتبر دنیا نقش داشتند،برگزار میکند.
یک شرکت ارتباطات اینترنتی و تلویزیونی انگلیس برای کاهش ضررهای خود دوهزار کارمند بخش تماس بامشتریان را اخراج و هوش مصنوعی را جایگزین آنها می کند.
به گفته رئیس سازمان نصر کشور، شبکه ملی اطلاعات، ظرفیت لازم برای نگهداری و تبادل امن اطلاعات داخلی درکشور را فراهم میکند.