کارشناس خودرو در گفتگو با خطوط؛
کارشناس صنعت خودرو گفت:هدف دولت صنعت خودروی برقی چینی است زیرا میتواند در شرایط موجود راحت تر با چینیها تجارت کند و بجای تامین ارز با آن ها تهاتر کند و در ازای نفت خودروی برقی وارد کند.
در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی؛
رئیس سازمان توسعه تجارت از مشخص شدن نتیجه انتخاب اولویت خرید خودرو متقاضیان خبر داد.
کارشناس خودرو در گفتگو با خطوط:
هنگامی که صحبت از واردات خودرو میشود، جامعه انتظار واردات مولتی برند مانند کیا، هیوندای، برندهای ژاپنی و از این قبیل شرکتهای خودروسازی است، اما مشاهده میکنیم خودروهایی که از بازارهای کرهای و ژاپنی وارد شده خودروهای کم آپشن هستند و همین خودروهایی که با قیمتهای ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار خریداری شدهاند با تعرفهای واردات نزدیک به ۵۰ تا ۶۰ هزار دلار در بازار فروخته میشود که باعث به وجود آمدن فضای ایمن و غیر رقابتی برای خودروهای داخلی میشود.
فروش۲۰ هزار دلار به ۶۰ هزار دلار؛
خودروهای وارداتی که پایشان باز شد مردم خوشحال شدند که بالاخره بعد از سالها انحصار و ممنوعیت واردات میتوانند خودروی سواری باکیفیت و اسم سوار بشوند، اما با تعرفههای گمرک ورق دوباره قشر متوسط را از این آرزو دور کرد.
خطوط گزارش میدهد؛ (بخش دوم)
گزارش ویدئویی از دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو تهیه شده که در آن شرکتهای حاضر در نمایشگاه پیشنهادات و انتقادات خود را نسبت به برگزار کنندگان ابراز داشتند. آنچه در این ویدئو مشاهده می کنید نقطه نظرات بلاواسطه فعالان اقتصادی کشور عزیزمان ایران از دریچه دوربین پایگاه خبری تحلیلی خطوط به عنوان تریبون و حامی تولید و تولیدکنندگان داخلی است.لازم به ذکر است چند شرکت خودرو ساز که نام آشنا هم هستند، حاضر به گفتگو و روشن کردن بخشهای تاریک تولیدشان نشدند. این گزارش در دوبخش تقدیم حضور شما میشود.
آبان 1402؛
قیمت خودروهای داخلی و خارجی در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ منتشر شد.
رییس سازمان توسعه تجارت از بازگشایی سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از غرفه گروه صنعتی ایرانخودرو در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو، بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی در توسعه خودروهای برقی تاکید کرد.
سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: این تعداد دستگاه خودرو در ۲۴ استان به مزایده گذاشته شده است.
یک پژوهشگر:
خودروهای برقی نیازمند گسترش نیروگاههای تولید برق است؛ درحالی که خودروهای هیبریدی از طریق ایجاد و توسعه صنایع تولید باتری ارتقاء پیدا میکنند. سرمایهگذاری در این بخشها مطمئناً اقدام آینده نگرانهای است، اما نه به قیمت توقف پروژههای قدیمی. همزمان میتوان تا هنگام انتقال پایه مصرف خودرو از بنزین به برق، افزایش بهرهوری در تولید خودروی بنزینی را بهعنوان هدفی میانمدت موردتوجه قرارداد.