۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱
تعداد بازدید: ۷۷۲۹۵
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی تهران گفت: در کیفیت نان مولفه‌های متعددی از جمله کارگر، ماشین آلات و ... اثر گذار است.
کد خبر: ۱۸۶۷۱

 کیفیت نان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، عباس ارشدی گفت: گندم‌هایی که در فرآیند تولید و مصرف داریم، بهترین نوع گندم از جهت گلوتن و پروتئین است. با توجه به تامین بخشی از گندم مورد نیاز از مبادی خارج، گندم‌های تولید داخل و خارج براساس کیفیت‌هایی که دارند پس از اختلاط به کارخانجات تحویل داده می‌شود.
ارشدی می‌گوید: بنابر آزمایش‌های صورت گرفته، آرد و گندم کشور از جهت گلوتن و پروتئین بالاترین استاندارد را داراست که با این وجود ادعا و شکایت مبنی بر عدم مرغوبیت گندم را قبول نداریم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی تهران گفت: در کیفیت نان مولفه‌هایی همچون نیروی انسانی، ماشین آلات پخت و فرسودگی و استهلاک آن اثر گذار است و به عبارتی در کیفیت نان تنها گندم اثر گذار نیست.
طبق اعلام‌بازرگانی دولتی تایج ارزیابی کارشناسی مرکز مذکور از کیفیت نان‌های سنتی شامل سنگگ، بربری، تافتون و لواش در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۱ مطلوب اعلام شده که بر مبنای آن، کیفیت نان‌های تولیدی کشور با استاندارد ۲۶۲۸ منطبق بوده و با قرار گرفتن میانگین نمره کیفیت در محدوده ۸۶ تا ۱۰۰ از وضعیت مطلوبی برخوردارند./باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: گندم بازار نان
ارسال نظر
آخرین اخبار