۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
تعداد بازدید: ۱۲۲۲۰۱
یک شرکت دانش بنیان موفق به اجرا و راه‌اندازی سامانه نانوحباب در دو مرغ‌داری تجاری گوشتی شد.
کد خبر: ۲۴۷۸۵

کاهش میزان تلفات در دو مرغداری با استفاده از سامانه نانوحباب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، سامانه نانوحباب، توسط یک شرکت دانش بنیان با فناوری نانو طراحی شده است. این سامانه برای مرغ‌داری‌هایی به ظرفیت ۵۰ هزار و ۱۰۰ هزار قطعه در شهر یزد بکار گرفته شد.

استفاده از فناوری نانوحباب در آب مورد استفاده طیور، علاوه‌بر کاهش میزان تلفات، در کاهش ضریب تبدیل غذایی و افزایش شاخص تولید موثر است.

هم‌اکنون استفاده از این فناوری در کشور‌هایی نظیر آلمان، هلند، هند، اندونزی و آمریکا به منظور پرورش انواع مرغ گوشتی و تخم‌گذار مورد استفاده قرار می‌گیرد و پیش‌بینی می‌شود در سالیان آتی در ایران نیز، در مرغ‌داری‌ها رواج پیدا کند.

ژنراتورنانوحباب‌ساز، محصولی فناورانه است که به منظور غنی‌ساز آب مورد استفاده در کشاورزی از اکسیژن محلول مورد استفاده قرار می‌گیرد. افزایش سطح اکسیژن محلول به صورت نانویی، علاوه بر بهبود عملکرد ریشه گیاه در جذب بهتر و موثرتر مواد مغذی، اثر جدی در کاهش قابل توجه بیماری‌های قارچی ناحیه ریشه خواهد داشت.

هم‌اکنون محصول این شرکت برای تولید انواع محصولات گلخانه‌ای نظیر توت‌فرنگی، خیار، کاهو، گوجه‌فرنگی و انواع گل‌های زینتی در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد./ ستاد توسعه فناوری نانو

برچسب ها: شرکت دانش بنیان تولید دانش بنیان مرغداری نانو
ارسال نظر
آخرین اخبار