۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲
تعداد بازدید: ۳۰۹۵۴۶
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: نان سنگک به سایر نان‌های سنتی هیچ مزیتی ندارد، بنابراین نمی‌توان توصیه به استفاده از آن کرد.
کد خبر: ۲۶۳۳۶

باورهای اشتباه مردم نسبت به نان‌های مصرفی/ سنگک هیچ مزیتی ندارد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، تیرنگ نیستانی اظهار کرد: یکی از باور‌های اشتباه رایج بین عموم مردم، این است که سالم‌ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست.

وی با اشاره به اینکه سلامت نان در گرو سلامت آرد، خواص تغذیه‌ای و روش طبخ است، افزود: در حال حاضر عمدتاً نانوایی‌ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می‌کنند بنابراین نان سنگکی که با آرد سفید پپخت می‌شود، مزیتی بر سایر نان‌های سنتی ندارد.

نیستانی با بیان اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوخت‌های فسیلی طبخ می‌شود، ادامه داد: این موضوع باعث می‌شود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تأثیر قرار دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه برخی بر این باورند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن به مراتب بیشتر می‌شود، گفت: جدا از اینکه در بیشتر موارد سبوس‌ها به فلزات سنگین و مشخصاً آرسنیک آلوده هستند، اضافه کردن سبوس به نان مزیتی بیشتری در مقایسه با انواع نان ایجاد نمی‌کند.

وی توصیه کرد: نان سنگک به سایر نان‌های سنتی مزیتی ندارد، بنابراین صرفاً با معیار سالم‌تر بودن این نان‌ها، نمی‌توان توصیه به استفاده از آن کرد./ مهر

برچسب ها: نان سنگک نانوایی تغذیه‌
ارسال نظر
آخرین اخبار