۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
تعداد بازدید: ۱۲۴۲۰۵
رئیس اورژانس گفت: تیم‌های بهداشتی از اول اسفندماه فعالیت خود را آغاز کردند و نظارت‌ها بیشتر خواهد شد؛ با توجه به گرانی مواد غذایی احتمال دارد مسمومیت‌هایی ایجاد شود بنابراین نظارت بر رستوران‌ها جدی است.
کد خبر: ۲۷۷۳۸

نظارت جدی بر رستوران‌ها در ایام نوروز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، جعفر میعادفر رئیس اورژانس کشور صبح امروز در حاشیه هفتاد و ششمین کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی با بیان اینکه سازمان اورژانس به عنوان مسئول کمیته بهداشت و درمان و حوزه سلامت است و مدیریت برنامه نوروزی حوزه سلامت را دنبال می‌کند، اظهار کرد: یکی از مسائلی که در جاده‌ها داریم پیک تصادف در برخی از ساعات است و مقرر شد پایگاه‌ها نیز در ساعات پیک با چراغ روشن در کنار جاده حضور داشته باشند که این موضوع هم جنبه تذکری دارد و هم آمادگی خود را در زمان وضوع حادثه نشان دهیم.

رئیس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: حدود هزار بیمارستان داریم که ارائه خدمات می‌کنند و تقسیم بندی متخصصان در بیمارستان‌ها انجام خواهد شد.

وی عنوان کرد: در سال گذشته ۳۰۰ هزار عمل جراحی را در ایام نوروز داشتیم و امسال نیز این برنامه در دستور کار است و تاکید شد در حوزه حوادث ترافیکی به‌طور جدی ورود شود.

میعادفر بیان کرد: تیم‌های بهداشتی از اول اسفندماه فعالیت خود را آغاز کردند و نظارت‌ها بیشتر خواهد شد؛ با توجه به گرانی مواد غذایی احتمال دارد مسمومیت‌هایی ایجاد شود و نظارت بر رستوران‌ها جدی است.

رئیس اورژانس کشور اظهار کرد: تاکید می‌شود که چادر‌ها در یک مکان امن گذاشته شود و در کنار رودخانه‌ها نباشد و هم اینکه اگر از گرم‌کننده در چادر استفاده می‌کنند نکات ایمنی مربوطه را رعایت کنند؛ چرا که مسمومیت مونوکسید بسیار جدی است.

وی با بیان اینکه حدود ۳ هزار و ۲۰۰ پایگاه داریم و ۵۲ پایگاه هوایی فعال است، گفت: در حوزه فوریت‌های پزشکی ۲۶ هزار نفر حضور دارند./ تسنیم

برچسب ها: اورژانس کشور رستوران ایام نوروز جعفر میعادفر
ارسال نظر
آخرین اخبار