۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰
تعداد بازدید: ۶۰۵۰۰
نفخ یکی از مشکلات شایع گوارشی است که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌کنند؛ نفخ و دل‌درد برای روزه‌داران آزاردهنده است اما با رعایت برخی نکات ساده تغذیه‌ای می‌توان از بروز این عارضه جلوگیری کرد.
کد خبر: ۲۹۱۴۱

راهکارهایی برای درمان نفخ و دل‌درد در ماه رمضان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حطوط، نفخ و دل‌درد یکی از مشکلات شایع گوارشی است که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌کنند؛ نفخ ناشی از تجمع گاز در معده و روده است که با اصلاح عادات غذایی برطرف می‌شود.

باتوجه به اینکه در ماه مبارک رمضان بروز نفخ و دل‌درد برای روزه‌داران آزاردهنده است؛ برای پیشگیری از بروز این عارضه به این توصیه‌های طب سنتی عمل کنید:

- از مصرف مایعات بین غذا بپرهیزید.

- ماست و دوغ و سالاد را همراه وعده اصلی مصرف نکنید بلکه در میان‌وعده بین افطار تا سحر از این مواد غذایی استفاده کنید.

- سبزیجات خام باعث بروز نفخ می‌شوند بهتر است از سبزیجات پخته یا سبزی‌هایی مانند نعنا و ریحان در میان‌وعده خود استفاده کنید.

- بهتر است از غذا‌های آبکی مانند آش و سوپ هنگام نفخ استفاده نشود.

- به‌جای پلوی سفید از پلو‌های مخلوط مانند سبزی‌پلو، زیره‌پلو، شویدپلو و هویج‌پلو استفاده کنید.

- از درهم‌خوری پرهیز کنید و چند نوع غذای مختلف را در یک وعده غذایی مصرف نکنید.

- پرخوری نکنید و قبل از اینکه به‌طور کامل سیر شوید از غذا خوردن دست بکشید.

- مصرف زیره، آویشن، دارچین و زعفران همراه با غذا برای درمان نفخ سودمند است.

- دمنوش سیب و دارچین را کمی بعد از غذا مصرف کنید. برای تهیه این دمنوش، سیب را به چهار قسمت تقسیم و دانه‌هایش را خارج کنید؛ آن را به‌همراه یک چوب دو ـ سه سانتی‌متری دارچین داخل قوری پر از آب بیندازید و بگذارید تا زمان پخته شدن سیب دم بکشد.

- در مواقع نفخ شدید از دمنوش بابونه یا پونه استفاده کنید

پایان پیام/ تسنیم

برچسب ها: توصیه‌هایی راهکار دستگاه گوارش ماه رمضان
ارسال نظر
آخرین اخبار