۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
تعداد بازدید: ۳۶۸۱۴۷
با وجود مشکلات اقتصادی و افزایش تورم، پهن کردن یک سفره افطار آن هم با تدارک کم هزینه سرسام‌آوری دارد.
کد خبر: ۳۶۴۲۴
نویسنده : محدثه عزیزی

مسئولینی که از رشد اقتصادی دم می‌زنند رشد هزینه‌های یک افطاری را محاسبه کرده‌اند؟ 

پهن کردن یک سفره افطار چقدر هزینه دارد؟

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی خطوط، در حالی که سومین روز از ماه مبارک رمضان را سپری می‌کنیم برخی از افراد با وجود کم شدن وعده های غذایی خود باز هم از مشکلات اقتصادی و پهن کردن یک سفره افطار گلایه های زیادی دارند. در ادامه این گزارش هزینه‌های یک سفره افطار با کمترین تدارکات را ملاحظه و مشاهده بفرمایید.

چای(50گرم): 50هزار تومان  

خرما(300گرم) 40هزار تومان   

زولبیا و بامیه(500گرم) 85هزار تومان  

پنیر سفید(400گرم) 52هزار تومان  

سبزی خوردن(500گرم) 30هزار تومان

آش رشته(یک کیلو) 140هزار تومان   

حلیم(یک کیلو) 170هزار تومان 

زرشک پلو با مرغ( 4 نفر) 520هزار تومان   

قند و شکر( یک کیلو) 100هزار تومان   

نان سنگک(یک عدد) 5هزار تومان

حدودا این قیمت ها را بخواهیم کنار هم بگذاریم یک میلیون و 200هزار تومان هزینه پهن کردن یک سفره افطار می‌شود. همانطور که شاهد هستید هر کدام از اجناس  با مقدار کم در نظر گرفته شده است.

مسئولینی که از رشد اقتصادی صحبت می‌کنند، بیایند بگویند که این رشد را در چه چیزی می‌بینند؟ در افزایش تورم یا کوچک شدن سفره مردم؟ کارگری که  3 میلیون تومان حقوق می‌گیرد چطور می‌تواند یک سفره افطار پهن کند؟

به قول  یکی از کارشناسان، از مسئولین جامعه هیچ انتظاری نیست مگر اینکه خدا به داد این مردم برسد.

برچسب ها: افطاری رشد اقتصادی
ارسال نظر
آخرین اخبار