به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی خطوط، در حالی که سومین روز از ماه مبارک رمضان را سپری میکنیم برخی از افراد با وجود کم شدن وعده های غذایی خود باز هم از مشکلات اقتصادی و پهن کردن یک سفره افطار گلایه های زیادی دارند. در ادامه این گزارش هزینههای یک سفره افطار با کمترین تدارکات را ملاحظه و مشاهده بفرمایید.
چای(50گرم): 50هزار تومان
خرما(300گرم) 40هزار تومان
زولبیا و بامیه(500گرم) 85هزار تومان
پنیر سفید(400گرم) 52هزار تومان
سبزی خوردن(500گرم) 30هزار تومان
آش رشته(یک کیلو) 140هزار تومان
حلیم(یک کیلو) 170هزار تومان
زرشک پلو با مرغ( 4 نفر) 520هزار تومان
قند و شکر( یک کیلو) 100هزار تومان
نان سنگک(یک عدد) 5هزار تومان
حدودا این قیمت ها را بخواهیم کنار هم بگذاریم یک میلیون و 200هزار تومان هزینه پهن کردن یک سفره افطار میشود. همانطور که شاهد هستید هر کدام از اجناس با مقدار کم در نظر گرفته شده است.
مسئولینی که از رشد اقتصادی صحبت میکنند، بیایند بگویند که این رشد را در چه چیزی میبینند؟ در افزایش تورم یا کوچک شدن سفره مردم؟ کارگری که 3 میلیون تومان حقوق میگیرد چطور میتواند یک سفره افطار پهن کند؟
به قول یکی از کارشناسان، از مسئولین جامعه هیچ انتظاری نیست مگر اینکه خدا به داد این مردم برسد.