۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
تعداد بازدید: ۲۴۶۲۵۳۲
گلستانی، رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار تهران گفت: بازار مصرف از پیک سرکلاس به طول سال منتقل شده است به طوری که یک مداد خریداری می‌شود و پس از مصرف مجدد مداد دیگر می‌خرند.
کد خبر: ۳۶۷۵۷

 صنف نوشت‌افزار نیز در ثبت سفارش و تخصیص ارز مشکل دارد، اما درک می‌کنیم که کشور با مشکلات ارزی دست و پنجه نرم می‌کند! 

تغییر خرید یک باره نوشت افزار برای یک سال تحصیلی به خرید مداوم در طول سال!/ شاهد افت تقاضا هستیم

دکتر محسن گلستانی، رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار تهران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی خطوط، به تشریح وضعیت بازار لوازم‌التحریر پرداخت و مطرح کرد: وضعیت بازار لوازم التحریر تقریبا باثبات است، اکثر اقلام توسط تولیدکنندگان و واردکنندگان تامین شده است و به جز چند مورد کوچک مشکلی در تامین کالا وجود ندارد و شاید در بعضی اقلام مازاد عرضه هم وجود دارد.

خریداری اقلام به صورت دانه‌ای!

طی سنوات قبل یک پیک افزایش تقاضا از ۱۵ شهریور تا هفته دوم مهرماه داشته‌ایم اما هم‌اکنون به دلایل فرهنگی و کاهش قدرت خرید مردم از ارتفاع این پیک کم شده است و خرید یک باره نوشت افزار برای یک سال تحصیلی به خرید مداوم در طول سال تحصیلی تغییر کرده است.

گلستانی ادامه داد: طی سنوات قبل یک پیک افزایش تقاضا از ۱۵ شهریور تا هفته دوم مهرماه داشته‌ایم، اما هم‌اکنون به دلایل فرهنگی و کاهش قدرت خرید مردم از ارتفاع این پیک کم شده و خرید یک باره نوشت افزار برای یک سال تحصیلی به خرید مداوم در طول سال تحصیلی تغییر کرده است. برای مثال در گذشته برای یک دانش آموز یک بسته خودکار یا مداد می‌خریدند، اما هم‌اکنون شاهد هستیم که به صورت دانه‌ای این اقلام خریداری می‌شود یعنی بازار مصرف از پیک سرکلاس به طول سال منتقل شده است به طوری که یک مداد خریداری می‌شود و پس از مصرف مجدد یک مداد دیگر می‌خرند در کل در بازار به دلیل کاهش قدرت خرید مردم شاهد افت تقاضا هستیم.

وی متذکر شد: بازار لوازم التحریر دهه‌هاست خدمت‌گزار مردم است و به یک بلوغ رسیده و فضای آرامی دارد. واردات و تولیدات از طریق توزیع سیستم بازار یا توزیع مستقیم شرکت‌ها به خوبی در حال انجام است، صنف ما هم همانند سایر صنوف مشکلاتی در ثبت سفارش و تخصیص ارز دارد، اما این را هم درک می‌کنیم که کشور با مشکلات ارزی دست و پنجه نرم می‌کند در همین راستا تلاش می‌کنیم با درک‌ متقابل با نهادهای ذیربط مشکلات حل و کمترین فشار به مصرف‌کننده منتقل شود.

بازرسی‌های اتحادیه فعال است!

رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار تهران در پایان گفت: الحمدلله در صنف خود بحران گران‌فروشی و اجحاف در حق مصرف‌کننده را به صورت کلی نداریم، اما باز هم بازرسی‌های اتحادیه فعال است و مردم اگر تخلف یا گران‌فروشی را شاهد بودند می‌توانند با شماره 021.55601473 تماس بگیرند تا پیگیری‌های لازم صورت گیرد. در کل صنف مردم‌دار و مردم‌دوستی داریم و همکاران ما به دنبال لبخند رضایت بچه‌های این سرزمین و آینده سازان کشور هنگام تهیه نوشت افزار هستند.

برچسب ها: نوشت افزار آغاز سال تحصیلی لوازم التحریر بازار گرانفروشی محسن گلستانی ثبت سفارش تخصیص ارز کشور
ارسال نظر
حسین
۲۰:۲۵ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳
سلام گرانفروشی مال زمانیه که اتحادیه و دولت سوبسید و یا یارانه ای برای لوازم التحریر و... اختصاص میداد
الان بازار رقابتی هستش
هزینه جنس هم تمام و کمال همراه با مالیات و اجاره و نگهداریش توسط فروشنده پرداخت میشه
و عملا لفظ گرانفروشی معنی نداره
و تخلف طبق قانون صورت نگرفته
شما دوست نداری نخر اگه احساس میکنی گرونه نخر
برو از اونجایی بخر که ارزون تر میده
اتحادیه بجای سنگ انداختن بهتره تدابیر دیگه در نظر بگیره
آخرین اخبار