قحطي زدگي مدرن عنوان پديدهاي است كه براي حال و هوای این روزهای سازمان نظام مهندسی به ویژه در دوره هایی که در آستانه انتخابات این سازمان قرار میگیربم، گذاشتیم
اما چرا قحطي و چرا مدرن؟
قحطي شرايطي است كه یک جامعه بر اثر يك بيماري فراگير، خشكسالي، بلاياي طبيعي نظير سيل و زلزله، جنگ و امثالهم، نظم خود را از دست ميدهد و دچار كمبود منابع ميشود.
در شرايط قحطي انسانها فقط به حفظ جان خود و نهايتاً خانوادهي خود ميانديشند. كسي كاري ندارد كه چه بلايي سر همسايه، همكار، دوست يا بستگان دور خواهد آمد. در شرايط قحطي، مهمترين چيز حفظ جان و ضروريترين چيزهاي هستي است. در روزگار قحطي، دزدي به يك امر كاملاً عادي تبديل ميشود. انواع بيماريها در جامعه سرايت ميكنند و بیماری از سر و روي مردم ميبارد.
اين وضعيت را مقايسه كنيد با شرايط انتخابات در نظام مهندسی ....!!!
همکاران گرامی، نیاید روزی که صرفاً به فكر حفظ منافع خودمان باشیم. اصلا برایمان مهم نباشد چه بر سر اعضای این سازمان می آید!چه بر سر منابع مالی و انسانی خواهد آمد و چه زخم ها بر تن ناتوان این سازمان خواهند زد! نیاید روزی که برایمان مهم نباشد،کارها به چه نحوی ( عادلانه یا غیر عادلانه) تقسیم می شود!! و یا .... در یک کلام ،نیاید روزی که برایمان مهم نباشد چه بر سر شأن و شخصیت و جایگاه مهندسی خواهد امد
در چارچوب اخلاقی و انسانیت نیست ، در پوزیشنی قرار بگیریم که برایمان شرایط همکارانمان اهمیت نداشته باشد و فقط به فکر خودمان باشیم.
اینکه اگر فلان شخص یا گروه، منتخب بشوند برای من فلان کار را انجام میدهد. فارغ از اینکه، به هدفمان برسیم یا نرسیم بر سر منفعت عمومی جامعه مهندسی معامله کردن است.
اگر روزی در انتخابات فقط به فکر خودمان باشیم و انتخاب کاندیدا نه بر اساس منفعت عام بلکه صرفا برای منفعت شخصی باشد و یا به هر بهانه و دلیل بیان کنیم کاری به انتخابات و رای و رای گیری نداریم و تصمیم درستی در راستای منفعت جامعه مهندسی نگیریم، اینها نشانه هایی از قحطی زدگی مدرن، با ظاهری شیک و روشنفکرانه است.
فراموش نکنیم تصمیم ما، در سرنوشت یک جامعه فرهیخته موثر است.