۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
تعداد بازدید: ۱۸۲۶۴۲
از وضعیت موجود چه کسانی سود برده ومی برند؟ حمایت نابجا ومشکل ساز از خودروسازان توسط کدام اشخاص یا واحدها بوده و هست و چرا چهار دهه بحران خودروسازی کشور حل نشده است؟ افرادی که کوتاهی عمدی یا سهوی داشته اند مشخص و مجازات شوند .
کد خبر: ۵۵۳۲

جناب آقای اژه‌ای چرا چهار دهه بحران خودروسازی کشور حل نشده است؟

به گزارش پگاه خبری تحلیلی خطوط، در ادامه نامه سرگشاده یک مصرف کننده خودرو به دکتر پزشکیان و حجت الاسلام اژه‌ای را می‌خوانید:

بسمه تعالی .

جناب آقای  پزشکیان جناب آقای حجت الاسلام اژه‌ای سلام علیکم ..لطفا در پاسخ به درخواست جدی هموطنان عزیزمان  ،در اولین فرصت ممکن یکی از چالش های اساسی کشور که موضوع خودروسازی وخودروسازان هست را سروسامان دهید تا در راستای حقوق مشروع ملت عزیز ایران بعنوان ولی نعمت ما وشما ،گامی امیدوارکننده در راستای بهبود امور وشروعی شفاف در حل چالش های اساسی ملت وکشور باشد. خودروسازان داخلی در عمل با تولید خودروهای بی کیفیت، ناایمن وپرمصرف، قاتلان ملت عزیز ایران ، منتشر کننده  بیماری های بسیار در جامعه وآسیب به سیستم بهداشت ودرمان کشور ، تخریب کنندگان محیط زیست وآلوده کنندگان هوای شهرها ، باعث ناترازی سوخت و بنزین در کشور و تحمیل میلیاردها دلار خسارت در سال به کشور و ملت و در مجموع از بزرگترین مروجان نارضایتی ملت ایران هستند که چهار دهه تاخت وتاز کرده و جولان داده اندوحتی نارضایتی مقام معظم رهبری(حفظ الله ) را هم به دنبال داشته اند  . از قیمت های بالا و تاخیردر تحویل و نپرداختن جریمه های دیرکرد در تحویل و ارائه خدمات پس از فروش ضعیف و....که بیان آنها کتابی می‌شود. جناب حجت الاسلام  آقای اژه ای عزیز متاسفانه از دولت‌ها به دلایلی که جنابعالی هم مستحضرید (از بدو شروع تا دولت قبل )هیچ اقدام موثر و مفیدی در این راستا ملاحظه نمی شود . لطفا شما که خوشبختانه در موارد بزرگی با شهامت در رسیدگی به امور ملت امتحانات قاطع و خوبی پس داده اید به موضوع خودروسازان ورودی قاطع و بدون تعارف داشته باشید . بصورت شفاف بررسی شود دلیل تاخیر و کارشکنی در واردات خودرو وخودروهای کارکرده وبرقی و.....چی بوده وچه کسانی بوده اند . از وضعیت موجود چه کسانی سود برده ومی برند . حمایت نابجا ومشکل ساز از خودروسازان توسط کدام اشخاص یا واحدها بوده و هست و چرا چهار دهه بحران خودروسازی کشور حل نشده است ، افرادی که کوتاهی عمدی یا سهوی داشته اند مشخص ومجازات شوند . تخلفات خودروسازان بررسی وبرخورد قاطعانه شود.  به عنوان شروع مشخص بفرمایید مثلا بزرگترین خودروساز خصوصی کشور (کرمان خودرو)که ظاهرا قسمت اعظم سهام آن متعلق به موسسه خیریه مولی الموحدین هست و باید در خدمت محرومان و مستضعفان باشد عملکردش بررسی شود ، آیا مالیات این شرکت پرداخت می‌شود؟ خودروهای تولیدی یا به عبارتی صرفا مونتاژی این شرکت با چند برابر قیمت واقعی و با چند برابر قیمت همان خودرو در کشورهای دیگر فروخته می شود و چرا ؟؟؟؟؟ چرا عضو خانواده بنده خودرویی را طبق قرداد سی روزه باید بعد از ۱۳۰ روز تاخیر تحویل بگیرد و شرکت کرمان موتور که باید طبق قرارداد جریمه ۳۶ درصد تاخیر در تحویل را پرداخت کنند بعد از حدود دو سال پیگیری وتمامی ومراجعه، از پرداخت ده‌ها میلیون جریمه دیرکرد ، سر باز می‌زند وهزاران نفر هزاران میلیارد از این شرکت باید جریمه دیرکرد تحویل دریافت کنند ولی کرمان خودرو به تعهد خود عمل نمی‌کند وهیچ فریادرسی برای این مصرف کنندگان مظلوم نباشد ؟؟ لطفا از این خودروساز شروع و به بقیه بپردازید تا اعتماد ملت به قوه قضائیه محکمتر از همیشه گردد .

نظام نجفی بیرگانی .محقق وکارشناس ارشد انرژی وصنایع دریایی

برچسب ها: خودروسازی بحران محسنی اژه ای
ارسال نظر
آخرین اخبار