۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷
تعداد بازدید: ۱۰۱۶۹۶
اگر یک مادر مواد غذایی که مصرف می کند، نامناسب باشد و پروتئین کافی به جنین نرسد، عوارض جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت. ممکن است عوارض ناشی از دیابت مادر به جنین منتقل شود و جنین دچار ناهنجاری و یا سقط شود، در اینگونه موارد، مادر باردار باید تحت نظر پزشک دوران بارداری را سپری کند.
کد خبر: ۱۰۹۱۸

نقش تغذیه در دوران بارداری

مرضیه وحید دستجردی، استاد بیماری‌های زنان و زایمان

پایگاه خبری تحلیلی خطوط؛

یکی از دوران های حساس زندگی بانوان، دوران بارداری است و هر اتفاقی که در دوران بارداری بیفتد، بر روی جنین و مادر تأثیر مستقیم خواهد داشت. نقش تغذیه
سالم در این دوران بسیار مهم است و اگر یک مادر مواد غذایی که مصرف می کند، نامناسب باشد و پروتئین کافی به جنین نرسد، عوارض جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت. ممکن است عوارض ناشی از دیابت مادر به جنین منتقل شود و جنین دچار ناهنجاری و یا سقط شود، در اینگونه موارد، مادر باردار باید تحت نظر پزشک دوران بارداری را سپری کند. تغذیه ناسالم مادر ممکن است بر روی مغز جنین اثر بگذارد و نوزاد با اختلالات مغزی روبه رو شود. در رژیم غذایی مادر باید موادغذایی اصلی مانند پروتئینها، ویتامینها، امالح، ویتامینها، کربوهیدراتها، چربیها و ریزمغذیها وجود داشته باشد تا جنین در رحم مادر دچار سوءتغذیه نشود. به طور متوسط افزایش وزن مادر در دوران بارداری، حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلو است و مادرانی که اضافه وزن دارند باید به این نکته توجه داشته باشند که با رعایت رژیم غذایی سالم، دوران بارداری کم خطری را تجربه کنند. استفاده از اسیدفولیک از ۳ ماه قبل از بارداری و ۴ ماه اول دوران بارداری، امری ضروری است و عدم استفاده از آن در دوران بارداری، ممکن است اثرات جبران ناپذیری بر روی جنین بگذارد./ آرمان ملی

برچسب ها: تغذیه تغذیه سالم بارداری
ارسال نظر
آخرین اخبار