۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
تعداد بازدید: ۹۰۱۱۵
به دنبال تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه و در راستای ارتقای سلامت و بهبود تغذیه مردم، اولین جلسه کمیته فنی رصد وضعیت غنی سازی برنامه ملی آرد و نان با آهن، اسید فولیک و ویتامین D، برگزار شد.
کد خبر: ۳۲۸۰۳

رصد وضعیت غنی سازی آرد و نان با آهن، اسید فولیک و ویتامین D

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، محمد اسماعیل مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، به ضرورت استمرار برنامه غنی سازی آرد و غنی سازی همه آردهایی که بیشتر از 7 درصد سبوس گیری می‌شوند، برای پیشگیری و کنترل کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد، تاکید  کرد.

در این جلسه همچنین، با توجه به شیوع کمبود ویتامین D در کشور، افزودن این ویتامین به آرد علاوه بر آهن و اسید فولیک به عنوان یکی از اولویت‌های برنامه امنیت غذایی مورد تاکید قرار گرفت و دستگاه‌های اجرایی ذی ربط موظف شدند که اجرایی شدن این برنامه را در اسرع وقت در دستور کار قرارداده و گزارش اقدامات انجام شده را به دبیرخانه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی ارسال کنند./فارس


برچسب ها: غنی سازی ویتامین D اسیدفولیک تغذیه سالم کم خونی
ارسال نظر
آخرین اخبار