۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵
تعداد بازدید: ۹۰۷۰۹
غلظت خون می‌تواند موجب لخته شدن خون و توقف جریان خون شود، این روند آسیب‌های جدی سلامتی مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد اما رقیق شدن خون می‌تواند از این اتفاق جلوگیری کند.
کد خبر: ۳۳۱۶۶

۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، بر اساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، مصرف این ۶ ماده غذایی بر جلوگیری از غلظت خون تاثیر دارد.

 

اینفوگرافیک / ۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

/سلامت نیوز

 

 

برچسب ها: اینفوگرافیک غلظت خون خطر حمله قلبی سکته مغزی تغذیه سالم
ارسال نظر
آخرین اخبار