به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط؛ سید احمد نبوی، دبیر کل حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) طی یادداشتی در شبکههای اجتماعی نوشت: ذیلا مطلب ۱۵ ماه پیش را به اشتراک مجدد میگذارم و سوال جدی را که این روزها بین مردم مطرح است از مسئولان ذیربط میپرسم.
سالی حدود یک میلیارد دلار در آمد حاصل از فروش فیلتر شکن که تاکنون به چندین میلیارد دلار میرسد به جیب چه کسانی وارد میشود؟ چند نفرند؟ و این دلارها در خارج از کشور صرف چه مواردی میشود؟
آیا میدانید اگر در غزه و لبنان فیلترینگ فضای مجازی جاری بود هیچکس در دنیا از جنایتهای رژیم صهیونیستی خبردار نمیشد؟
وزارت کشور چرا اجازه تجمع مخالفان فیلترینگ را بر نمیتابد ولی موافقین اندک و معدود هر لحظه اراده کنند، تجمع میکنند؟
به نام خدا و با سلام
" فیلترینگ تف سر بالا "
سایت تابناک اخیرا آماری از گردش مالی ۳۰ هزار میلیاردی در حوزه فروش فیلتر شکن ارائه داده است که البته دو تن از نمایندگان مجلس یازدهم این عدد را ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان تخمین زده اند.
محمدحسن آصفری نماینده اراک میگوید کاسبان فیلترینگ در سال ۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد دارند و یک ریال هم مالیات نمیدهند.
بنظر میرسد دولتی که بر اساس سیاستی (صرفنظرازدرست یا غلط بودن) شبکههای اجتماعی را فیلتر میکند باید خودش بتواند جلوی دور زدن سیاست هایش توسط ساختارشکنان را بگیرد و اگر این اتفاق رخ نمیدهد نشان از نفوذ متخلفان و فیلتر شکن فروشان در دولت میباشد.
ایران بعد از روسیه دومین کشور متضرر از فیلترینگ در جهان است و حدود نزدیک به یک میلیارد دلار خسارت از این طریق به کشور وارد میشود.
از ۱۰ سایت پربازدید جهانی، ۵ پیامرسان در ایران مسدود و فیلتر هستند که شامل یوتیوب، فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، واتساپ است از آن ۵ وبسایت فیلترنشده هم ۲ مورد برای ایرانیها کاربردی ندارد، چون به زبان چینی (بایدو) و روسی (یاندکس) هستند. بنابراین، از ۱۰ سایت پربازدید جهانی، تنها ۳ سایت (گوگل، ویکیپدیا و یاهو) قابل استفاده برای ایرانیهاست، همچنین در این راستا، آقای کلاهی رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران از خسارت ۸۰ هزار میلیارد تومانی کسب و کارهای دیجیتالی از فیلتر شبکههای اجتماعی و قطعی گاه و بیگاه اینترنت خبر میدهد و البته موقعیکه نگاه منطقی به فیلترینگ نداشته باشیم، آقای اسدی مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صمت از تخصیص بسته حمایتی دو هزار میلیارد تومانی از این کسب و کارها خبر داده است.
با یک جستجوی ساده در گوگل و مطالعه نظر کارشناسان و خبرگان به این نتیجه میرسیم که با اجرای فیلترینگ حدود ۶۶۰ هزار شغل مستقیم و نزدیک به ۹ میلیون شغل غیر مستقیم آسیب دیده است و این فاجعه نابودی اشتغال در جایی صورت پذیرفته است که دولت برای این تعداد شغل حتی یک ریال هم سرمایه گذاری نکرده است و به جای تشویق کار آفرینان، آنها را از این همه اشتغال رایگان محروم میکند. متاسفانه در اذهان مردم اینطور متبادر شده است که بخشی از حاکمیت فیلترینگ را به جامعه تحمیل کرده (البته خودشان در همان شبکهها اکانت دارند) و فرزندان هم اینان شرکتهای فیلتر شکن فروشی در خارج از کشور راه انداخته اند، آنقدر عددهای بزرگ را به راحتی شنیده و تعجب کرده ایم که دیگر زحمت محاسبه آنها را به خودمان نمیدهیم.
مردم چند سوال بسیار مهم دارند که بالاخره یا دولت یا قوه قضائیه یا مجلس شورای اسلامی باید به آنها پاسخ بدهند.
۱-- این ۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد و فروش فیلتر شکن که تخلف و ساختارشکنی بوده و مالیاتی هم بابتش پرداخت نمیشود، بین چه کسانی توزیع میگردد؟
۲-- این خسارت حدود یک میلیارد دلاری را چه کسانی به کشور زده اند؟
۳-- نابودی شغلهای مستقیم و غیر مستقیمی که هزینهای برای دولت نداشته است را چطور و توسط چه کسانی باید جبران شود؟
۴-- بسته حمایتی دو هزار میلیارد تومانی دولت کجاست و به چه کسب و کارهایی داده شد و ضرر ۸۰ هزار میلیارد تومانی به این کسب و کارها چگونه باید جبران شود؟
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی برای پاسخ دادن به این سوالات در بین موکلین خود آماده باشید و یا به جای اینکه حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) این سوالات را بپرسد، شما تحقیق و تفحصی فوری را در این خصوص شروع کنید.
سران محترم قوا آیا میدانید از امروز تا اربعین چند میلیارد پیام از مشتاقان ایرانی عاشق ابا عبدالله الحسین علیه السلام در همین شبکههای اجتماعی فیلتر شده و با پرداخت هزینه به متخلفان فیلتر شکن فروش توسط زائران صورت میپذیرد؟
لطفا چشمانتان را بشویید و طور دیگری ببینید.
Www.hmtp.ir
t.me/hemmat۱۳۹۶