هدیه نوران محمدان متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی خطوط، درباره باید و نبایدهای رژیم غذایی بیماران مبتلا به زخم معده گفت: با مصرف فیبر رژیمی و ویتامین A از زخم معده پیشگیری شود.
وی ادامه داد: برای تامین فیبربرای کنترل زخم معده، محصولات غذایی از جمله؛ جو دوسر، حبوبات، دانههای کتان، جو، آجیل، برخی سبزیجات و میوهها مانند؛ پرتقال؛ سیب وهویج باید در سفره غذایی قرار بگیرد.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: برای تامین ویتامین A نیز مورد نیاز نیز رژیم غذایی مانند هویج، کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین، کلم پیچ، اسفناج و سبزیجات باید در دستور کار قرار بگیرد.
وی در پایان یادآور شد: بیماران دچار زخم معده باید از مصرف انواع فلفل از جمله فلفل سیاه و انواع کافئین، نوشابههای کافئین دار، نوشیدنیهای گازدار ونعناع تند اجتناب کنند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی یاد آور شد: در نظر داشته باشید که تمام افراد با غذاهای نام برده مشکل ندارند بنابراین در این خصوص با پزشک معالج مشورت شود.