۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
تعداد بازدید: ۸۷۳۳۷
گروهی از محققان با همکاری یک پژوهشگر ایرانی یک دستگاه خوانش داده های الکتروشیمیایی ابداع کرده اند که داده های عملیات حسگرهای زیستی الکتروشیمیایی را روی موبایل نمایش می دهد.
کد خبر: ۲۶۷۳۸

دستگاهی برای خوانش داده‌های الکتروشیمیایی ابداع شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، با افزایش تولید حسگر‌های زیستی الکتروشیمیایی محققان در سال‌های اخیر طیف گسترده‌ای از پتانسیواستات‌های آزمایشگاهی را توسعه داده اند.

پتانسیواستات دستگاهی است برای اعمال پتانسیل ثابت بر روی الکترود به منظور بررسی واکنش‌های خوردگی و برق شیمیایی/ الکتروشیمیایی است.

هرچند این دستگاه‌ها نسبت به همتایان تجاری خود ارزانتر هستند، اما معمولا تک پلکس هستند و به دستگاه‌های آماده سازی نمونه یا تحریک سیگنال غیریکپارچه متکی هستند.

درهمین راستا و برای رفع این محدودیت‌ها گروهی از محققان با همکاری لیلا سلیمانی پژوهشگر ایرانی یک پلتفرم قابل حمل و کاملاً یکپارچه برای بازخوانی و تحریک الکتروشیمیایی نقطه مراقبت (PoC) طراحی کرده اند.

این دستگاه تکنیک‌های استاندارد ولتامتری را انجام می‌دهد و از راه دور توسط یک برنامه تلفن هوشمند همراه از طریق بلوتوث کم انرژی (BLE) کنترل می‌شود.

ابزار مذکور از هر دو سنجش سیگنال استاندارد سه الکترودی و دوگانه پشتیبانی می‌کند و می‌تواند برای پشتیبانی از چندین کانال گسترش یابد.

طی آزمایش‌ها این دستگاه برای شناسایی اسید‌های نوکلئیک و اهداف باکتریایی به ترتیب با استفاده از پروب‌های دی ان‌ای تک رشته‌ای استفاده شد. فرم فاکتور کوچک و هزینه پایین این دستگاه، در کنار ادغام شدن آن با ابزار‌های جانبی و قابلیت‌های آنالیز مولتی پلکس بومی، امکان انجام زیست سنجی الکتروشیمیایی را در خارج از آزمایشگاه تحقیقاتی فراهم می‌کند./ مهر

برچسب ها: نوآوری وفناوری حسگر محقق ایرانی
ارسال نظر
آخرین اخبار