ادارات و بانکهای ما اسلامی نیستند!
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا جلیل مرتضوی، امام جمعه اسبق شهرهای سرابله ایلام، رامسر و آمل مازندران در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی خطوط، گفت: ادارات و بانکهای ما اسلامی نیستند. در این ادارات و بانکها هرکسی بیشتر جیبش پر باشد بهتر به آن نگاه میکنند و هر کسی بیحجابتر باشد بیشتر به آن توجه میشود. در اینجا خانوادههای شهدا، جانبازان و ایثارگران در اولویت نیستند، فقط به نامشان است، اما به کام دیگران است. چرا باید به این شکل باشد؟ این نشان دهنده ضعف مدیریتی کشور است.
امروزه تملق و چاپلوسی حاکم بر صداقت است
مرتضوی ادامه داد: امروزه تملق و چاپلوسی حاکم بر صداقت است. ما کارآمدی را نمیبینیم. طی اختلاسهایی که در نظام جمهوری اسلامی پیش آمد چرا محاکمهای برای این افراد در نظر گرفته نمیشود؟ بر طبق صحبت امیرالمومنین؛ "فقر با موعظه از بین نمیرود". واقعا در این دوره از مجلس نمایندگان ما چند قانون وضع کردند که با فساد مبارزه کند؟ جلوی فساد را با حرف نمیتوان گرفت، باید با عمل و قاطعیت گرفت.
اگر عزیزانی که قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی را به دست گرفتهاند، یک مقدار شجاعت را چاشنیاش کنند و ورود پیدا کنند، تمامی داستان حل خواهد شد.
زمانی که تخصص نباشد فساد است!
وی افزود: یکی از مشکلات امروز در جامعه ما این است که مدیریتی بر مبنای علم نداریم مثلاً مهندس کشاورزی ما در اقتصاد است و مهندس اقتصاد در کشاورزی. زمانی که تخصص نباشد، فساد است. اگر دارای ایمان، تقوا و خداباوری هستیم نباید در کاری که تخصص لازم نداریم، ورود پیدا کنیم. ما امروزه جرات حرف زدن نداریم. امیرالمومنین میفرماید: "کسی که تقوا، خداترسی در وجودش باشد در نزد علی عزیز است."
امام جمعه اسبق آمل مطرح کرد: مسئولین باید صدای داد و فریاد مقام معظم رهبری را بشنوند. سالیان سال حضرت آقا در مورد اقتصاد و مفاسد اقتصادی دارند صحبت میکنند. اگر عزیزانی که قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی را به دست گرفتهاند، یک مقدار شجاعت را چاشنیاش کنند و ورود پیدا کنند، تمامی داستان حل خواهد شد. امروزه برخورد آن آتش به اختیار را لازم است.
چند درصد از جوانهای دفاع مقدس را در گردونه نظام راه دادیم؟
این پژوهشگر و مولف کتب با اشاره به جوانان دوران دفاع مقدس گفت: زمانی که هواپرستی و دنیا پرستی در جامعه حاکم شود، در مقابل دین و تقوا است و خوب جلوه میکند. یکی از مشکلات جامعه امروزه ما این است که برخی افراد واقعاً نمیتوانند حکومت را اداره کنند چون تخصصی در این زمینه ندارند اما برخی جوانها میتوانند همانند جوان هایی که ۸ سال دفاع مقدس را اداره کردند. سوال من این است که چند درصد از جوانهای دفاع مقدس را در گردونه نظام راه دادیم؟