۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۴
تعداد بازدید: ۵۵۴۵۷۹
ولی‌مراد گفت: اگر مطالبات مردم از زبان رسانه گفته شود، مسئولین خودشان را موظف به پاسخگویی می‌دانند. متاسفانه در حوزه زنان رسانه‌ای در اختیار نیست که عملکرد مسئولین را بررسی و مطالبات زنان را مطرح کند. مهم‌ترین عامل در این خصوص رسانه‌ها هستند که مردم را در جریان بگذارند.
کد خبر: ۳۵۵۵۶

معاونت زنان کدام مشکل زنان را حل کرده است؟!/ از پروژه‌ها صحبت می‌کنند اما نمی‌گویند که مجری کیست

مسائل زنان در جامعه یعنی مسائل همه کشور/وقتی زن احساس ناامنی کند و ناراضی باشد همان احساس به مرد خانواده منتقل می‌شود

توران ولی‌مراد، مدرس دوره و کارگاه مطالعاتی امور زنان و خانواده، مدیر شبکه ایران زنان و فارغ‌التحصیل رشته جامعه‌شناسی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی خطوط، ضمن تبریک روز ولادت حضرت زهرا(س)، بیان کرد: جای افتخار دارد که تولد حضرت زهرا(س) به عنوان روز زن تعیین شده است. این موضوع نشان می‌دهد که مبنای نگاه ما در ارتباط با موضوع زن و خانواده الگو قرار گرفتن وجود حضرت زهرا(س) است.

نقصی که ما تا به حال با آن روبه‌رو بودیم نگرشی است که اسم اسلام را به یدک می‌کشد اما با نگاه انقلاب اسلامی نسبت به زن همسو و هم جهت نیست.

ولی‌مراد ادامه داد: انقلاب اسلامی زن را انسانی با کرامت الهی دید، بر همین اساس زنان در انقلاب حضور فعال داشتند. نقصی که ما تا به حال با آن روبه‌رو بودیم نگرشی است که اسم اسلام را یدک می‌کشد، اما با نگاه انقلاب اسلامی نسبت به زن همسو و هم جهت نیست. این نگاه و نگرش باعث صدمات شده است. این نگاه در دولت‌ها و مجلس‌ها نفوذ داشته و دارد و امکانات به نام زنان را می‌گیرد.

 نگرشی اسم اسلام را یدک می‌کشد اما با نگاه انقلاب اسلامی نسبت به زن همسو نیست!/این نگاه در دولت‌ها و مجلس‌ها نفوذ داشته و دارد 

وی افزود: وقتی زن در جامعه حق رای دارد پس نمی‌شود در خانواده قوانینی باشد که زن را در جایگاه فرودست می‌نشاند. زنان و خانواده از امنیت لازم برخوردار نیستند. عدم سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، عدم قانون گذاری، عدم انجام کار فرهنگی و متناسب سازی باعث این نوع آسیب است و ۴۰ سال است که با این آسیب روبه‌رو هستیم. مسائل زنان در جامعه یعنی مسائل همه کشور. وقتی زن احساس ناامنی کند و ناراضی باشد همان احساس به مرد خانواده منتقل می‌شود.

معاونت زنان کدام مشکل زنان را حل کرده است؟!/ از پروژه‌ها صحبت می‌کنند اما نمی‌گویند که مجری کیست

۳۰ سال است که در نهاد ریاست جمهوری واحدی به نام معاونت زنان تشکیل شده اما کدام مشکل زنان را حل کرده است؟! از پروژه‌ها صحبت می‌کنند اما نمی‌گویند که مجری کیست. یعنی یک جایگاهی پیدا شده که نه می‌تواند کاری را انجام دهد و نه دستگاه‌ها را فعال می‌کند.

مدرس دوره و کارگاه مطالعاتی امور زنان و خانواده مطرح کرد: مسئولین مسیری را می‌روند که با آقایان بالادست خود به مشکل نخورند همچنین برنامه‌های اقدام و عمل ندارند. ۳۰ سال است که در نهاد ریاست جمهوری یک واحدی به نام معاونت زنان تشکیل شده اما کدام مشکل زنان را حل کرده است؟! از پروژه‌ها صحبت می‌کنند اما نمی‌گویند مجری کیست. یعنی یک جایگاهی پیدا شده که نه می‌تواند کاری را انجام دهد و نه دستگاه‌ها را فعال می‌کند. مجری باید دستگاه‌ها باشند، اما فعال نیستند چون کسانی که به نام زنان امکانات را در دست می‌گیرند در همین دایره بسته موجود حرکت می‌کنند و آفت حوزه زنان همین دایره بسته موجود است.

آفت حوزه زنان دایره بسته موجود است/ کسانی که به نام زنان امکانات را در دست می‌گیرند در همین دایره بسته حرکت می‌کنند!

فارغ‌التحصیل رشته جامعه‌شناسی متذکر شد: برگزاری نشست‌ها،همایش‌ها هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و قطار حوزه زنان را جلو نمی‌برد. احتیاج به یک مقر فرماندهی در حوزه زنان در نظام داریم که هم برای دستگاه‌ها متناسب با خوانش انقلاب اسلامی تعیین تکلیف کند و هم عملکردها را نظارت کند. متاسفانه در حوزه زنان رسانه‌ای در اختیار نیست که عملکرد مسئولین را بررسی و مطالبات زنان را مطرح کند. مهم‌ترین عامل در این خصوص رسانه‌ها هستند که مردم را در جریان بگذارند. اگر مطالبات مردم از زبان رسانه گفته شود، مسئولین خودشان را موظف به پاسخگویی می‌دانند. زنان و خانواده‌ها از وقتی پا به عرصه انقلاب اسلامی گذاشتند صبوری، پایداری و وفاداری خود را نشان دادند اگر مسئولین فقط خدا را مد نظر قرار دهند و خودبینی و خودمحوری را کنار بگذارند بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

برچسب ها: زنان مسئولین امنیت زنان نهاد ریاست جمهوری اسلام مسائل اجتماعی کشور مشکل زنان خانواده
ارسال نظر
آخرین اخبار