۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
تعداد بازدید: ۱۲۱۲۷۵
در نشست مدیریت ستاد ویژه مدیریت بحران مطرح شد؛
تهران روی خطرناک و طولانی‌ترین گسل‌های زمین بنا شده است گسل‌هایی که در یک سری مناطق پایتخت فعال و نیمه فعال هستند.
کد خبر: ۱۱۳۳۲

شناسایی گسل‌های زلزله، زیر پای تهرانی ها

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط محمدحسن نامی در دومین نشست ستاد ویژه مدیریت بحران کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه شهر تهران نیاز به مدیریت یکپارچه دارد و در آینده باید به سمت مدیریت‌ یکپارچه شهری برویم، عنوان کرد: باید محدوده گسل های فعال و نیمه فعال شناسایی شوند. به ویژه در جاهایی که قرار است  گودبرداری هایی انجام شود باید حریم گودبرداری ها با گسل ها مشخص و در ساختمان سازی ها در اطراف گسل مراقبت و تمهیدات لازم اندیشیده شود.

تهران روی خطرناک ترین و طولانی‌ترین گسل‌ها!

وی افزود: با توجه به اینکه در مواقعی مانند زلزله امدادرسانی از طریق زمینی در تهران شاید غیرممکن باشد، باید ناوگان هوایی را تقویت کنیم تا کمک رسانی از طریق هوایی انجام شود. علاوه بر این باید ببینیم که مواردی که برای استان های معین تعیین کرده ایم آیا می توانند از طریق زمینی تامین شوند؟ از این جهت تامین ناوگان هوایی در چند نقطه تهران که آمادگی امداد رسانی داشته باشند، می تواند مد نظر قرار گیرد. 

همچنین مدیرعامل سازمان آتش‌ نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در این نشست با بیان اینکه در تهران هر روز  ۱۴۰۰ آتش نشان شیفت هستند که امروز یکهزار نفر دیگر فراخوان شدند، اظهارکرد: در ۴۴۰ نقطه خودروهای سبک و سنگین در نقاط مختلف شهر مستقر می شوند. ۸۰ درصد آتش سوزی ها در این شب  از ۱۷ عصر تا ۲۴ شب در معابر رخ می دهند. بر همین اساس خودروهای واترجت شهرداری نیز می تواند موثر باشد و شهرداری تهران آمادگی کامل برای امداد رسانی دارد. 

مهدی داوری ادامه داد: حدودا ۲۵ درصد آتش سوزی ها مربوط به فضاهای سبز می شود. همچنین دستورالعمل مربوط به سطل های مکانیزه نیز یکی از نکاتی است که فعالیت مضاعفی برای پاکسازی آنها خواهیم داشت.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی درباره بسته شدن خیایان شریعتی به دلیل احتمال سقوط تاورکرین (جرثقیل برج ساز) در این خیابان بیان کرد: خیابان شریعتی  به دلیل احتمال سقوط تاورکرین بسته شده  و ترافیک پس زده است. معمولا عملیات بازکردن تاور کرین ها زمان‌بر است، به همین‌ دلیل تا ساعت ۲۴ امشب عملیات موثری برای بازکردن انجام نمی شود و پس از آن عملیات حل این مشکل انجام‌می شود. تاورکرین ها سالهاست که برای شهر مشکل  ایجاد می کنند.

حامد یزدی مهر سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری تهران گفت: موضوعات مطروحه در این نشست را در ۱۶ شهرستان استان تهران مطرح و پایه ریزی کرده ایم. انتظار داریم با هماهنگی استانداری تهران این مباحث را در شهرستان های استان تهران به صورت تمرین مشترک پیاده سازی کنیم.

علیرضا کریمیان مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران هم در پایان این نشست اظهار کرد: مدارس شهر تهران وضعیت مطلوبی ندارند  و بسیاری از مدارس فرسوده و سست هستند و از  نظر وضعیت مدارس جزو سه استان آخر کشور هستیم. بنابراین بهتر است گزارش رفع خطر مدارس شهر تهران به اداره کل نوسازی مدارس استان تهران سپرده شود.

برچسب ها: مدیریت بحران زلزله ریسک
ارسال نظر
آخرین اخبار