۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۵
تعداد بازدید: ۵۷۰۷۵
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:‌ نیازمند ۱۷۰۰ مرکز مراقبت در منزل در سطح کشور هستیم.
کد خبر: ۲۲۷۰۸

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط، عباس عبادی؛ در اجلاس روسای دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، از تخصیص اعتبار ۵ هزار میلیارد تومانی برای اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری خبر داد و گفت: قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری سال ۸۶ تصویب شد، اما بسته‌های خدمتی آن سال ۹۵ تدوین شده و اجرای آن تا ۱۴۰۰ عقب افتاد.

نیازمند ۱۷۰۰ مرکز مراقبت در منزل در سطح کشور هستیم
وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ دستورالعمل نهایی این قانون در هیئت دولت تصویب شد و با ارزش‌سنجی نسبی خدمات پرستاری توسط بیمه، قیمت‌گذاری‌ها بر اساس بسته خدمتی تدوین و تیرماه ۱۴۰۱ به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: همه پرستاران در تمام مقاطع تحصیلی، در تمام بخش‌های پرستاری، با هر نوع وضعیت استخدامی در همه مراکز درمانی و بیمارستانی در بخش‌های دولتی و خصوصی مشمول این قانون تعرفه‌گذاری هستند.

وی زمان اجرای این قانون را از ابتدای فروردین ماه ۱۴۰۱ اعلام و عنوان کرد: مدل تخصیص سازمان‌های بیمه‌گر برای بستری‌ها ۹۰ درصد و برای سرپایی ۷۰ درصد خواهد بود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در ادامه تصریح کرد: تاکنون ۱۳۴۰ مرکز در سطح کشور برای مراقبت در منزل موافقت اصولی گرفته‌اند که کمتر از ۱۱۵۰ مرکز فعال هستند. باید به ازای هر ۵۰ هزار نفر، یک مرکز داشته باشیم، بنابراین نیازمند ۱۷۰۰ مرکز مراقبت در منزل در سطح کشور هستیم.

وی ضمن تاکید بر تخصصی سازی در حوزه پرستاری، افزود: درحال حاضر ۴ هزار و ۲۵۷ کارشناس ارشد پرستاری داریم که ۳۵ درصد آن‌ها در بخش‌های غیرتخصصی مشغول به کار هستند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: باید در سازماندهی نیرو‌ها بازنگری کنیم تا متخصصان در بخش‌های مربوطه جایابی شوند.

عبادی از تاسیس واحد‌های آموزش بیمار در ۱۰۰ بیمارستان خبر داد و گفت: باید طی چهار سال آینده ۱۰۵۰ بیمارستان مجهز به این واحد‌ها شوند./ تسنیم

برچسب ها: پرستار کمبود پرستار
ارسال نظر
آخرین اخبار