۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
تعداد بازدید: ۲۶۷۳۳۹
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: براساس اطلاعات و آمار موجود تا روز ۱۴ آذرماه ۱۴۰۰ فقط هشت درصد از دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله دُز اول واکسن کرونا نزده‌اند.
کد خبر: ۴۰۸۶

اعظم گودرزی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی خطوط افزود: در مجموع ۶ میلیون و ۳۰۵ هزار دانش‌آموز ۱۲ تا ۱۸ ساله برای واکسیناسیون در کشور وجود داشت که خوشبختانه تاکنون ۹۲ درصد این افراد دُز اول این واکسن را در برابر ویروس کرونا واکسینه شده‌اند.
وی اظهار داشت: البته برای رسیدن به آمار ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون دانش‌آموزان در این رده سنی، هنوز برخی از پایگاه‌های تجمیعی وزارت آموزش و پرورش و مراکز جامع سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای انجام واکسیناسیون دانش‌آموزان فعال هستند تا در صورت تمایل دانش‌آموزان این افراد نیز واکسینه شوند.
وی تصریح کرد: همچنین تاکنون ۶۰ درصد دانش‌آموزان این رده سنی دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که این نشانه خوبی برای تمایل و استقبال دانش‌آموزان برای انجام واکسیناسیون است.
گودرزی ادامه داد: برای اینکه مدیران مدارس بدانند که کدام یک از دانش‌آموزان واکسن زده‌اند، یا چند دُز تزریق شده و یا کدام دانش‌آموز هنوز برای تزریق واکسن اقدام نکرده‌اند، با همکاری وزارت کشور و بهداشت و قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا؛ سامانه‌ای تحت عنوان پرونده الکترونیک سلامت دانش‌آموزی «پاس» راه‌اندازی شده است.
وی اضافه کرد: به همین منظور مدیران مدارس به این سامانه دسترسی دارند و می‌توانند اطلاعات مربوط به واکسیناسیون دانش‌آموزان را در این سامانه مشاهده کنند تا در صورتی که دانش‌آموزی هنوز برای تزریق واکسن اقدام نکرده باشد، نسبت به تشویق وی برای تزریق واکسن برنامه‌ریزی کنند.

دانش‌آموزان حتما پوشش گرم داشته باشند تا پنجره‌ها باز باشد

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس نیز گفت: برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس نیز شهریورماه براساس دستورالعمل وزارت بهداشت به تمام ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ارسال شد و اکنون این دستورالعمل در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: برای اجرای تمامی این دستورالعمل‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده دانش‌آموزان از ماسک، تهویه کلاس‌ها و رعایت نکات بهداشتی در مدارس بازدید‌های مکرری از سوی حوزه ستادی یا مراقبان سلامت که مجری کار هستند، انجام می‌شود و در واقع به این موضوع نظارت می‌کنند.
گودرزی تصریح کرد: برای اجرای موضوع مهم فاصله‌گذاری اجتماعی نیز اقدامات جدی در حال انجام است تا تعداد افرادی که در کلاس هستند، فاصله دانش‌آموزان با همدیگر، تهویه مناسب کلاس‌های درس و تراکم نداشتن کلاس‌ها هم به خوبی رعایت شود به همین منظور باید فاصله ۱.۵ متری و مساحت ۲.۲۵ متری برای دانش‌آموزان رعایت شود.
وی اظهار داشت: برای جلوگیری از تراکم دانش‌آموزی در کلاس‌های درس نیز مدیران مدارس موظف به رعایت این دستورالعمل‌ها هستند تا تراکم جمعیت در کلاس‌ها مشاهده نشود، همچنین برای اینکه کلاس‌ها تهویه مناسب داشته باشند به مدیران مدارس اعلام شده که حتما به دانش‌آموزان اطلاع دهند که پوشش گرم داشته باشند تا پنجره‌ها باز باشد.
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین برای اینکه دانش‌آموزان از غذا‌های بیرون و تنقلات خارج از مدرسه استفاده نکنند، حتی پایگاه‌های تغذیه سالم در مدارس تعطیل شد و مجوزی برای بازگشایی پایگاه‌ها صادر نشده است.
وی خاطرنشان کرد: به همین منظور به والدین توصیه شده است که موادغذایی بسته‌بندی برای فرزندان در زمانی که در مدرسه حضور دارند، تهیه کنند، ماسک اضافه و ژل ضدعفونی نیز در کیف دانش‌آموزان باشد و حتما زمان استفاده از موادغذایی نیز در فضای باز و حیاط مدرسه غذای خود را استفاده کنند.
گودرزی اظهار داشت: برای استفاده مطلوب دانش‌آموزان از دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و آموزش و پرورش، با همکاری انجمن اولیا و مربیان برنامه آموزشی برای والدین برنامه‌ریزی شده است تا از این طریق آموزش‌های لازم از سوی والدین به دانش‌آموزان داده شود.
به گفته وی، با این اقدام وزارت آموزش و پرورش از آموزش انجمن اولیا و مربیان بهره‌مند می‌شود و این انجمن والدین را آموزش می‌دهند تا والدین فرزندان خود را آموزش دهند، به همین منظور باید اعلام کنیم که وزارتخانه به مشارکت والدین در این زمینه نیازمند است تا دانش‌آموزان را مجاب کنیم که حتما از وسایل خودشان استفاده کنند و از دوستان خود نیز بخاطر شرایط کرونا فاصله بگیرند، نباید مانند قبل از کرونا دانش‌آموزان دور هم جمع شوند، چون امکان ابتلای آنان به این ویروس را افزایش می‌دهد.

برچسب ها: واکسن دانش آموزان واکسیناسیون کرونا کلاس حضوری دانش آموزان
ارسال نظر
آخرین اخبار