۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
تعداد بازدید: ۱۲۵۳۳۶۹
بی‌تردید در هر کجای دنیا که معادن بزرگ و صنایع عظیم مس وجود دارد بگوییم یک فارغ التحصیل معارف اسلامی با سوابق نامرتبط، قائم مقام اجرایی صنعت مس ایران است قطعا به عقل و شعور و فهم ما شک خواهند نمود، چیزی که متاسفانه در بسیاری از سازمان ها، نهادها و صنایع این مرز و بوم جاری و ساری است!
کد خبر: ۳۰۶۶۹

انتصابات 14 ماهه خط بطلانی بر کلیه ادعاهای فسادستیزی، ولایتمداری و انقلابیگری در انتخاب مدیران از یک خاستگاه انقلابی و مکتبی
 
 
 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط ؛ کاش علی رستمی قبل از ایراد سخن در باب انتصابات معاونین و مدیران مس، به این فکر کند که به کارگیری امثال مسعود رحمتی با سوابق کاملا نامربوط به مس و با ارتباطاتی که داشته و دارد، در کدام کمیته انتصابات مطرح شده است.
مدیر عامل مس ایران در یک فایل صوتی برگرفته از مصاحبه آنلاین اخیرش چنین اظهار داشته است:«ببینید به هر حال درخواست‌هایی (از طرف) مقامات سیاسی بعضاً وجود داشته و من رد نمی‌کنم اما تلاش کردم اگر توصیه‌ای هست بررسی کنند ببینند اون برادر آیا ویژگی‌های (مد نظر) ما رو داره یا نه؟ اگر داشته باشه که قابل بررسی است و اگر نداشته باشه رد کردیم. منتهای مراتب، بنده مقامات فعلی استان کرمان و آذربایجان‌شرقی را صالح و اصولگرا و انقلابی می‌دانم و همه عزیزان برایم قابل احترام و ارزشمند هستند».
وی در ادامه ضمن اشاره به تشکیل کمیته انتصابات برای انتخاب مدیران زیرمجموعه صنعت مس و صندوق بازنشستگی، دو شرط اصلی انتصاب را «فسادستیزی، ولایتمداری و انقلابیگری» و «تخصص و تجربه» عنوان نموده و از تلاش برای انتخاب مدیران از یک خاستگاه انقلابی و مکتبی سخن گفته است و اینکه تاکنون زیر بار فشارهای سیاسی نرفته و به حول قوه الهی از این به بعد هم نخواهد رفت».
هر چند انتصابات ۱۴ ماه گذشته در مس ایران، خط بطلانی است بر کلیه ادعاهای رستمی، ولی همین فایل صوتی که در فضای مجازی دست به دست می‌شود بهانه‌ای شد تا در سلسله گفتارهایی، مرور کاملی بر این انتصابات و میزان انطباق مدیران جدید با شاخص‌های مورد ادعای رستمی داشته باشیم.
 
 
انتصابات 14 ماهه خط بطلانی بر کلیه ادعاهای فسادستیزی، ولایتمداری و انقلابیگری در انتخاب مدیران از یک خاستگاه انقلابی و مکتبی
 

بخش اول: قائم مقام اجرایی؛ مسعود رحمتی دانش‌آموخته معارف اسلامی از دانشگاه امام صادق را به لحاظ رشته تحصیلی و محل تحصیلش، می‌توان یکی از سیاسی‌ترین مدیران سیستم فعلی مس دانست چرا که از یک طرف، سودای بهارستان از حوزه انتخابیه شهرضا، دهاقان و دره شور در سر می‌پروراند و یکبار نیز در سال ۱۳۹۸، بخت خود را آزموده است و از سوی دیگر به دلیل ارتباط نزدیکش با امام صادقی‌های پرشمار دولت از جمله سخنگوی کابینه، پل ارتباطی علی رستمی با دولت و نهاد ریاست جمهوری محسوب می‌شود. این فرد که کمترین آشنایی را با صنعت مس و قراردادهای این حوزه ندارد در اوایل ورود علی رستمی به مس ایران، به عنوان معاون هماهنگی و امور قراردادها منصوب شد و پس از تصویب چارت جدید، قائم مقام اجرایی مدیرعامل شد.
انتصابات 14 ماهه خط بطلانی بر کلیه ادعاهای فسادستیزی، ولایتمداری و انقلابیگری در انتخاب مدیران از یک خاستگاه انقلابی و مکتبی
وی که در شستا نیز بازرس ویژه مدیرعامل یعنی رستمی بود با خیل کثیری از شستایی‌ها به مس آمد تا حلقه یاران سیاسی و سفارشی علی رستمی ناقص نماند. از فسادستیزی! این فرد همین بس که در بازه زمانی تصدی معاونت هماهنگی، تخلفات آشکاری در زمینه خرید توربوژنراتور گازی برای سونگون، اتمام قرارداد فاز ۳ تغلیظ با شرکت کیسون و واگذاری غیرقانونی همان پروژه به شرکت کانی مس و موارد متعدد دیگری با اطلاع نامبرده صورت گرفته است.
برای درک بیشتر ارتباط سابقه و تجربه مسعود رحمتی با صنعت مس، نگاهی می‌اندازیم بر سوابق و مسئولیت‌های این فرد:
الف: مدیر کل نظارت و ارزیابی فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی
ب : مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اوقاف و امور خیریه
ج : مشاور در امور رسانه و بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه
د : دبیر کمیسیون بررسی‌های ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی
ه :  مدیرکل ارزیابی عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات مجلس شورای اسلامی
و: مدیر بازرسی و بازرس ویژه مدیرعامل شستا
ز: دبیر کارگروه انتصابات و دبیر هیات مدیره شستا
ح: مشاور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضائیه در امور مجلس و دولت
ط: عضو شورای مشورتی حوزه ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور
ی: مشاور رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور
ک: عضو هیأت امناء و معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دفتر اعزام مبلغ دانشگاه امام صادق (ع)
 
 
کاش علی رستمی قبل از ایراد سخن در باب انتصابات معاونین و مدیران مس، به این فکر کند که به کارگیری امثال مسعود رحتمی با سوابق کاملا نامربوط به مس و با ارتباطاتی که داشته و دارد، در کدام کمیته انتصابات مطرح شده است. کاش شواهد و مستنداتی از ولایت‌مداری، خاستگاه انقلابی و فسادستیزی این مدیران را ارائه کند. البته اگر خاستگاه انقلابی مدنظر ایشان، دانشگاه امام صادق است و اگر مفهوم انقلابی‌گری، فارغ‌التحصیلی از آن دانشگاه!؛ پس بایستی فاتحه صنعت و اقتصاد را خواند!
بی‌تردید در هر کجای دنیا که معادن بزرگ و صنایع عظیم مس در آنجا وجود دارد بگوییم یک فارغ التحصیل معارف اسلامی با سوابق نامرتبط، قائم مقام اجرایی صنعت مس ایران است قطعا به عقل و شعور و فهم ما شک خواهند نمود، چیزی که متاسفانه در بسیاری از سازمان ها، نهادها و صنایع این مرز و بوم جاری و ساری است!
علی رستمی که خود با مدرک شائبه‌دار مدیریت بازرگانی و با اشتغال همزمان و غیرقانونی در دو سازمان، مدیر عامل این صنعت تخصصی و عظیم شده است، قطعا «رطب‌خورده» بوده و نمی‌تواند «منع رطب» کند! و حتماً مایل است اطرافیانی را انتخاب کند که تجربه و مدرک مرتبطی ندارند ولی ارتباطات سیاسی قوی و کارآمدی دارند و از بالا سفارش شده‌اند. علی رستمی نیک می‌داند که در صورت راه یافتن مسعود رحمتی به مجلس، وی به بهترین نحو از برکات وجودی ایشان منتفع شده و هر چه برای رحمتی کرده جبران خواهد شد. هر چند متاسفانه قبح چنین ناهنجاری‌هایی در جامعه شکسته و صدایی از کسی درنمی‌آید ولی امید است نهادهای نظارتی ضمن ورود جدی به مسائل صنعت مس، دست چپاولگران را از بیت‌المال مسلمین کوتاه نمایند.
منتظر مطلب بعدی در این مورد باشید …
برچسب ها: شرکت ملی مس افشاگری رانت علی رستمی #وزارت صنعت، معدن و تجارت #صنایع معدنی
ارسال نظر
آخرین اخبار